Găseşte un Bentley Flying Spur W12 S pe o fotografie de 57.7 miliarde de pixeli

Compania Bentley a făcut publică o fotografie de dimensiuni impresionante – 57.7 miliarde de pixeli – prin care ne-a invitat să găsim un sedan Flying Spur W12 S.

Imaginea a fost realizată cu ajutorul unor tehnologii folosite de NASA în portul maritim din Dubai, de la o înălţime de 264 de metri. Cu ajutorul mouse-ului, prin apropiere maximă, se poate vedea în detalii chiar şi logoul de pe capota maşinii.

Vezi fotografia cu ajutorul unei aplicaţii speciale AICI.

Video la 360 de grade:

Camera extrem de performantă care a reuşit să facă acest lucru a fost instalată pe turnul Cayan – una din cele mai înalte clădiri din Dubai. Construcţia specială pe care a fost sprijinită camera de fotografiat a permis să o ţină stabilă chiar şi la un vânt care avea o viteză de 25 km/h.

În total pentru crearea fotografiei imense s-au folosit 1.825 de cadre şi 48 de ore. Doar salvarea pe un purtător de informaţii a durat 18 ore!

Vezi mai multe detalii despre maşină: (foto) Premieră mondială: Bentley Flying Spur W12 S

Amintim că în luna iunie a anului trecut Bentley a mai publicat o astfel de fotografie. În acestea se poate vedea un Bentley Mulsanne pe podul Golden Gate.

Vezi mai multe: (foto) Bentley promovează noul Mulsanne EWB într-o imagine de 53 de gigapixeli

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/