(VIDEO) Fost deputat în Duma de Stat a Rusiei, împușcat mortal la Kiev. Atacatorul și un bodyguard, răniți

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul deputat al Dumei de Stat, Denis Voronenkov a fost împușcat mortal la Kiev, în urma unor focuri de armă în fața hotelului „Premier Palace”. Acesta a fost împușcat în momentul în care ex-deputatul însoțit de bodyguardul acestuia ieșeau din hotel, semn că au fost așteptați special. Paznicul a răspuns, trăgând în direcția atacatorului, rănindu-l, dar a fost rănit și el. Voronenkov însă a decedat pe loc, în jurul orei 11:25, fiind împuşcat cu un pistol de model TT, scrie TASS.

Anterior, Agenția ucraineană Unian transmitea despre un schimb de focuri în fața hotelului de la intersecția bulevardului Șevcenko cu strada Pușkin. Atât bodyguardul, cât și atacatorul au fost internați în spital cu diferite plăgi, viața acestora fiind în afara pericolului.

Este de menționat că Denis Voronenkov a emigrat în Ucraina în luna octombrie 2016, iar deja în decembrie a primit cetățenia ucraineană renunțând la cea a Federației Ruse. Potrivit TASS, fostul deputat era dat în urmărire federală din 15 februarie 2017.

Urmăriți aici imagini video de la fața locului:


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...