Bătrîncea reacționează: Cetățeanul cu dictafon cerea contacte. Am vorbit ca între bărbați

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Socialistul Vlad Bătrîncea a comentat înregistrarea audio publicată pe Internet, din care reiese că acesta convinge un lider teritorial al „Partidului Nostru” să părăsească formațiunea din care face parte, activând independent. Ulterior însă, dacă acesta va decide să candideze la funcția de primar, Bătrîncea îi asigură susținerea totală a deputaților, televiziunilor, ziarelor și altor necesități, cu condiția însă de a candida din partea PSRM. Potrivit socialistului însă, reprezentantul PN din Cimișlia, Dumitru Untilă, personal a căutat socialiștii, insistând pe parcursul mai multor luni.

„Cetățeanul cu dictafon din Cimișlia cerea contacte, întâlnire. Se plânge pe viață, pe lipsa resurselor și susținere. Prin intermediul reprezentantului nostru din raion, caută pe parcursul câtorva luni o întâlnire cu conducerea PSRM din Chișinău. Dă de înțeles că vrea în echipă. Ne-am întâlnit. Am discutat. Corect și deschis. Am spus că dacă va fi inițiativa lui, în perspectivă, poate fi o colaborare și chiar activitate. Am precizat că trebuie fără murdărie și declarații în adresa cuiva. Noi socialiștii niciodată nu ne-am ocupat de corupere și nu am propus funcții inexistente. Cu Dima Untilă am vorbit ca între bărbați”, a scris Vlad Bătrîncea pe pagina sa de Facebook după publicarea înregistrării pe Internet.

Mai mult, secretarul executiv al PSRM se întreabă de ce reprezentantul „Partidului Nostru” a mers la discuții și de ce nu a zis nu, niciodată?

„S-a plâns pe viață pentru a înregistra ceva pe reportofon și să se îndreptățească în fața conducerii care a uitat de organizația din Cimișlia? Dima, sper că eforturile tale mârșave vor fi apreciate pe măsură și vei primi finanțarea căutată”, a mai scris Bătrîncea în postarea sa.

Nu în ultimul rând, socialistul s-a adresat către colegii săi din alte raioane să evite întâlnirile cu cei care „mârâie” (n.r. ca pisicile). „Dictafonul să vă ajute!”, a conchis deputatul socialist.

Independent.md amintește că în ajun, pe Internet a fost publicată o înregistrare audio secretă în care deputatul socialist Vlad Bătrîncea discută cu președintele Organizației Teritoriale Cimișlia a „Partidului Nostru”, Dumitru Untilă, în care îl convinge să părăsească partidul, asigurându-l că va avea toată susținerea juridică, informațională, mediatică etc. din partea PSRM. La discuții participă și președintele OT Cimișlia a PSRM, Oleg Teterea care într-o discuție anterioară i-a propus reprezentantului PN salariu de 6.500 lei, dintre care 4.000 oficial, 2.000 – cheltuieli pentru benzină și 500 de lei pentru achitarea convorbirilor telefonice.

Citiți și: AUDIO SCANDALOS: Deputatul socialist Vlad Bătrîncea „convinge” un reprezentant al „Partidului Nostru” să părăsească formațiunea: Susținere o să fie

(AUDIO) Socialistul Vlad Bătrîncea, înregistrat în timp ce discută despre persecutarea politică a unui primar incomod


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...