(galerie foto) Fiecare şi-ar dori un BMW M2 CSL. Vezi cum şi l-a imaginat un designer

Pe internet au apărut o nouă porţie de imagini digitale cu modelul pe care BMW l-ar putea lansa în realitate – M2 CSL. Acestea au fost făcute în mod independent de către designerul francez Monholo Oumar şi nu au nimic în comun cu marca germană.

Vezi şi: (foto) BMW a dat undă verde pentru construcţia unei versiuni hardcore a coupeului M2

Cu siguranţă, apariţia pe piaţă a unul astfel de automobil ar fi o veste bombă pentru toţi fanii mărcii, însă deocamdată nu se cunoaşte când se va întâmpla acest lucru.

Modelul ar putea fi numit şi M2 GTS, iar producţia acestuia ar putea fi limitată ca şi în cazul lui M4 GTS a cărui stoc a fost epuizat foarte rapid.

Vezi şi: (video) Cel mai proaspăt prototip al BMW a fost dedicat primului model de serie cu motor turbo

Potrivit designerului francez, BMW M2 CSL ar putea primi un kit exterior aerodinamic mult mai lat, un eleron masiv, nişte anvelope cu un diametru mai mare decât cele obişnuite, o livrea unică în culorile BMW M, mai multe elemente din fibră de carbon şi mai multe accente de culoare neagră pe caroserie.

În habitaclu neapărat va domina un volan sport, multă Alcantara şi o cuşcă de protecţie.

Cât priveşte partea tehnică, rămâne un mister ce se va ascunde sub capotă. Însă un lucru este evident, dacă o asemenea maşină va apărea pe piaţă aceasta va fi mai performantă decât un BMW M2 obişnuit.

Vezi şi: (video) Test Drive: BMW M2 pe Hungaroring

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/