UEFA a anunţat oficial ce se va întâmpla cu arbitrul de la meciul FC Barcelona – PSG

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

UEFA a anunţat prin vocea preşedintelui Aleksander Ceferin ce se va întâmpla cu arbitrul partidei dintre FC Barcelona şi PSG, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, puternic contestat de gruparea franceză.

Potrivit spuselor şefului UEFA, Deniz Ayetkin va fi delegat în continuare în cupele europene şi nu va fi pedepsit deloc.

Citeşte şi: Ce a pățit arbitrul meciului Barcelona – PSG, după prestația de la meci

„Nu-l vom suspenda pe acest arbitru, noi nu suspendăm arbitrii. Discutăm, însă nu se pune problema suspendării. Este ca şi cum ai da afară un jucător care a ratat un penalti. Dacă va rata prea multe penaltiuri, atunci va rămâne pe bancă”, a spus Ceferin într-o conferinţă de presă.

În urmă cu o săptămână, şefii lui Paris Saint-Germain au făcut o plângere la UEFA ca urmare a arbitrajului din meciul cu FC Barcelona.

Citeşte şi: Cât a costat echipa PSG-ului care a învins Barcelona

Gruparea franceză a susţinut în plângerea făcută că arbitrul Deniz Aytekin a comis nu mai puţin de 15 greşeli. Pentru a argumenta, cei de la PSG au publicat şi părerile unor foşti arbitri internaţionali, care le-au dat dreptate.

Pe de altă parte, Cristi Balaj susţine că acesta a comis o singură greşeală mare, prin neacordarea unui penalti pentru gruparea franceză.

FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce a învins PSG cu 6-1 în returul de pe Camp Nou.

Ultimele trei goluri ale catalanilor au fost marcate începând cu minutul 87.

În prima manşă, PSG a câştigat cu 4-0 şi pornea ca favorită în retur.

Citeşte şi: (VIDEO) Liga Campionilor: Barcelona, umilită la Paris. Rezultat memorabil pentru PSG


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...