(video) A fost identificată mama fetiței găsită noaptea pe holurile Centrului Comercial JUMBO

12324

Poliţiştii sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au identificat mama biologică a minorei, depistată aseară singură într-un centru comercial, care s-a dovedit a fi în vârstă de 29 ani şi este domiciliată în Capitală.

Astfel, s-a constatat că femeia mai are la întreţinere trei copii minori, iar fetiţa de doar 2 ani s-ar fi rătăcit în timpul cumpărăturilor, fiindu-i observată lipsa abia la ieşirea din magazin. Potrivit acesteia căutările le-ar fi iniţiat imediat, însă nu sa-r fi hotărît să alerteze Poliţia Capitalei din motiv că i-ar fi fost incomod de situaţia creată.

În acest context poliţiştii au acumulat toate probele necesare pe marginea acestui caz şi urmează să se expună, privind atragerea la răspundere în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Totodată Poliţia Capitalei atenţionează şi solicită tuturor părinţilor, să manifeste responsabilitate maximă la educarea şi supravegherea persoanelor minore, iar în caz de necesitate să informeze imediat Serviciul specializat 902.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente