(video) A fost inventat automobilul ideal pentru evitarea ambuteiajelor

În SUA a fost inventată maşina care poate evita ambuteiajele! Soluţia a fost prezentată de compania numită Thinkmodo care a construit un automobil care se poate transforma – Hum Rider, folosind un crossover obişnuit Jeep Cherokee Wagon.

La baza construcţiei acestei maşini stau mecanisme hidraulice foarte puternice, capabile să ridice caroseria până la o înălţime de aproximativ trei metri, scrie Mashable.

În acelaşi timp, se măreşte şi ecartamentul, iar acest lucru îi permite lui Hum Rider să se deplaseze uşor pe deasupra celorlalte automobile care stau în ambuteiaj. Toată transformarea se face doar prin apăsarea unui singur buton.

Vezi şi: (video) Situaţie amuzantă. A fost descoperit secretul ambuteiajelor din oraşul rusesc Irkutsk

Constructorii lui Hum Rider au fost nevoiţi să facă careva modificări în acest Jeep Cherokee Wagon. De exemplu, greutatea maşini este acum de 4 tone, dublu faţă de modelul original.

De asemenea, anvelopele originale au fost înlocuite cu unele mai groase, iar pentru a nu zgâria alte automobile, “zborul” este monitorizat prin patru camere de supraveghere.

Vezi şi: (video) Oficial: Chişinăul va fi blocat de ambuteiaje cel puţin doi ani

Hum Rider a fost testat deja pe străzile oraşului Lancaster din California. Preţul unei astfel de maşinării rămâne deocamdată un mister.

Vezi şi: (video) Zis şi făcut. Chinezii au scos deja la teste autobuzul care nu teme de ambuteiaje

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/