(foto) Skoda pregăteşte două crossovere misterioase: Model Q şi Model K

Compania Skoda a anunţat că pregăteşte două noi crossovere pentru piaţa chineză, cunoscute deocamdată sub numele de cod Model Q şi Model K. Despre acest lucru scrie portalul CarNewsChina.

Potrivit informaţiilor preliminare, maşina sub numele Model Q ar fi urmaşul modelului Yeti, care va fi construit pe baza platformei modulare MQB şi va primi componente comune de pe noul Volkswagen Tiguan sau Seat Ateca.

Cel mai probabil noul model îşi va păstra numele Yeti. O informaţie mai detaliată nu este disponibilă deocamdată.

Vezi şi: GENEVA 2017: Reportaj video de la standul Skoda

Pe de altă parte, Model K este considerat ca fiind un crossover foarte ieftin doar pentru piaţa chineză. Se cunoaşte doar că acest model va fi construit pe baza platformei modelului actual Yeti.

Vezi şi: (foto) Noua generaţie Skoda Yeti a fost văzută fără camuflaj. Trebuie să vezi cum arată

Mai mult, în China urmează să fie lansat modelul Skoda Kodiaq, dar şi o versiune coupe a acestuia. Modelul obişnuit va fi prezentat în premieră în aprilie la Salonul Auto de la Shanghai. Preţul de start va fi de circa 27.500 de dolari.

Vezi cum ar putea arăta Kodiaq Coupe: (foto) Skoda a revenit la ideea de a lansa în Europa versiunea în caroserie coupe a noului Kodiaq

Producţia tuturor acestor crossovere noi este planificată la uzina comună Shanghai-Volkswagen.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/