Vrei un 2017 memorabil? Înscrie-te la Global Volunteer și mergi într-un stagiu de voluntariat peste hotare

rsz_internationalii_vara

Îți dorești o nouă provocare în viața ta și să ieși din zona ta de confort? Îți place să călătorești și îți dorești să îți faci mulți prieteni în diferite colțuri ale lumii? Dacă răspunsul este „Da” la toate întrebările, atunci AIESEC în Chișinău îți poate oferi acest lucru prin programul său de voluntariat Global Volunteer, datorită căruia vei putea petrece cele mai frumoase 6 săptămâni din viața ta.

Global Volunteer este un program care oferă tinerilor posibilitatea să meargă într-un stagiu de voluntariat într-o țară aleasă de ei, acolo unde vor petrece 6 săptămâni, făcând voluntariat în cadrul unui proiect ales, de asemenea, de ei. 

 

cover

 

Cerințele față de participanți sunt:

# Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional;
# Dorința de a interacționa cu alte culturi;
# Vârsta minimă de 18 ani;
# Flexibilitate;
# Dorința de a reprezenta Moldova peste hotare.

Programul Global Volunteer oferă participanților posibilitatea de a pleca în una dintre cele peste 50 de țări participante la program:

# destinații accesibile: România, Ucraina, Rusia – prețul de înscriere este de 50 EUR.
# destinații cu accesibilitate medie: Italia, Polonia, Cehia, Grecia, Armenia, Georgia, Estonia, Letonia, Lituania etc. – prețul de înscriere este de 70 EUR.
# destinații exotice: Mexic, Columbia, Brazilia, Egipt, Pakistan, China, Taiwan, Indonesia, Malaezia etc. – prețul de înscriere este de 100 EUR.

 

SDG

 

Proiectele Global Volunteer susțin Obiectivele de Dezvoltare Durabile, astfel participând la un proiect contribui la dezvoltarea lor continuă. Dacă îți dorești să devii un cetățean global și să aduci un impact pozitiv în societate, având și posibilitatea de a călători, de a interacționa cu diferite culturi, dar și de a te dezvolta, atunci nu ezita să completezi formularul de înscriere.

În urma completării acestui formular, urmează să fii contactat și vei fi invitat la un interviu în care vei avea posibilitatea să îți alegi proiectul și țara în care vrei să petreci cele mai frumoase 6 săptămâni din viața ta!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente