(video) Un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru mai multe furturi din locuințe. Iată ce pedeapsă riscă

cc_1

Un tânăr de 21 de ani, domiciliat în satul Vorniceni, raionul Strășeni, a fost reținut astăzi, 21 martie curent, fiind suspectat de o serie de furturi din locuințe. Anterior, acesta a fost condamnat pentru huliganism și vătămare intenţionată medie a integrităţii corporale.

În urma investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției Combaterea crimei grave a Inspectoratului Național de Investigații și Inspectoratului de Poliție Strășeni s-a stabilit că timp de o lună, suspectul a săvârșit o serie de furturi pe teritoriul satului Vorniceni, raionul Strășeni.

Suspectul selecta locuințele unde proprietarii lipseau de la domiciliu, acesta acționa pe timp de zi și de noapte, prin deteriorarea geamurilor de unde sustrăgea diferite obiecte.

Audiat de forțele de ordine, suspectul își recunoaște vina pentru săvârșirea a zeci de infracțiuni. Ca urmare a efectuării unui șir de măsuri speciale de investigații și a perchezițiilor la domiciliul acestuia, au fost depistate și ridicate o mare parte din bunurile sustrase și obiectele care au fost folosite la comiterea infracțiunilor.

Actualmente, suspectul este reținut pentru 72 de ore, conform Codului Penal al RM, persoanele culpabile de „Furt”, se pedepsesc cu închisoare de până la 4 ani.

Ofițerii de investigații continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, precum și complicitatea tânărului la săvîrșirea altor infracțiuni analogice comise pe teritoriul țării.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente