(FOTO) Fost ministru democrat, membru al unei delegații patronate de președintele Dodon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu conducerea Centrului Rus pentru Știință și Cultură „Rossotrudnicestvo” și cu membrii comitetului organizatoric al Festivalului Internațional al Tinerilor și Studenților, ediția a XIX-a, care se va desfășura în perioada 14-22 octombrie 2017, în orașul Soci, Federația Rusă. În imaginile postate de șeful statului pe pagina sa de Facebook apare și fostul ministru democrat al Tineretului și Sportului în Guvernul Gaburici, Serghei Afanasenco.

În cadrul întrevederii a avut loc un schimb de opinii cu privire la momentele organizatorice. Șeful statului a solicitat ca, criteriile de selectare a participanților să fie cât mai transparente, astfel încât la concursul de selectare să poată participa mai mulți doritori.

Igor Dodon a accentuat că delegația țării noastre va participa la eveniment cu suportul și sub patronajul președintelui Republicii Moldova.

Este de menționat că Festivalul din Soci este cel mai important eveniment al tinerilor și studenților din toată lumea și se desfășoară o dată la patru ani. La evenimentul dat este preconizată participarea a zeci de mii de tineri cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, din peste 160 de țări.

Potrivit Președinției, Republica Moldova va fi reprezentată la Festival de o delegație de 250 de persoane, inclusiv din Transnistria, UTA Găgăuzia, din toate raioanele țării, de diferite etnii, specialități, viziuni politice, etc.

2 1

3 5 8 9

7 10 4

 

Foto: Igor Dodon/Facebook.com


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...