(video) „Uite cine Dansează”: Încă un coregraf din Moldova reușește să obțină cea mai mare notă din concurs

123
Foto: protv.ro, libertatea.ro, Facebook: Olesea Nespeac

A treia ediţie „Uite cine dansează!“ a adus cele 10 perechi de dansatori în faţa unui ocol în jurul lumii prin dansuri tradiționale. Dacă anterior doar Olesea Nespeac și partenerul său de dans au primit nota 10 din partea de juriului, de această dată o altă moldoveancă a avut mai mult noroc, și anume Ecaterina Dosan, care a reușit să cucerească publicul și juriul.

Ecaterina Dosan și Alex Velea au dansat în pași iuți un dans african și au încins sala. „Nu vreau să dansez pentru un 10”, a menționat Alex Velea. Totuși acest dans le-a adus două note de 10 și două note de 9, practic cel mai bun rezultat de până acum. Deși Ecaterina nu vorbește prea bine limba română, între ea și Alex s-a creat o echipă foarte bună, iar tânăra basarabeancă a reușit să îi cucerească și fiul mai mic: „Alex e un tată super, un soț iubitor și un dansator extraordinar”.

După ce au încins sala, Florin Călinescu a mărturisit că nu l-a prea urmărit pe Velea în timpul dansului pentru că avea ochi doar pentru Ecaterina. „Momentul ăsta ne-a spart pe toți”. Andreea Marin i-a aplaudat în picioare și a menționat că nu are nimic de adăugat pentru că totul a fost prea perfect. Spre mirarea tuturor și Mihai Petre a avut cuvinte de laudă: „Până acum ați văzut un 10 la perechea de mai devreme. Ați văzut note foarte mari, însă cineva trebuie să vă spună că aveți cel mai bun număr din această seară. Ați dansat niște ritmuri foarte rapide și grele. Ați fost singurul cuplu care și-a luat responsabilitatea să facă niște prize foarte rapide. Meritați să fiți apreciați pentru că ați muncit mai mult decât alte perechi și cred că trebuie să fiți notați ca atare, vă felicit”. Perechea a acumulat 34 de puncte într-un final.

Olesea Nespeac și Marius Manole au evoluat cu un dans rusesc. „I-am trimis mamei poza și ea a zis că Marius seamănă cu Putin”, menționează Olesea. Actorul a susținut că Olesea îl cam terorizează, însă e mai bine să îl terorizeze o femeie frumoasă decât una urâțică.

„O să spun că această coregrafie arată atâta creativitate. Ai îmbinat frumos stilurile. În spatele muncii voastre se ascunde multă seriozitate și dorință. Știu că acel 10 de data trecută se va dovedi că nu a fost o întâmplare. Mi-a făcut plăcere să vă urmăresc”, a comentat Andreea.

Contrae opiniei Andreei, Mihai Petre a susținut că acest dans a fost o scădere față de data trecută pentru că Marius nu a ținut ritmul și o bătea la întâmplare: „Mi s-a părut ușor haotic, dar ca expresie sunteți minunați”. Perechea a primit următoarele note: 10, 9, 8, 7 într-un total de 34 de puncte.

Iulian Țurcanu și Lili Sandu au intrat în ringul de dans pe muzică hawaiană. Săptămâna trecută, Lili și partenerul ei au fost puși sub presiunea eliminărilor. Au scăpat ca prin urechile acului, iar cei doi vor acum să arate că pot mai mult. Dansul lor a fost cel hawaian, perfect pentru ca Lili să-și pună senzualitatea în valoare.

„Foarte bună mişcarea ta, Lili. A fost frumos începutul, până au intrat în ring băieţii. Apoi totul s-a transformat într-o zbatere. La început eram în vacanţă, eram în vacanţă şi Lili dansa, dar apoi au intrat băieţii şi au stricat totul. El arăta pe alocuri ca un ritual de împerechere la prepeliţe”, a spus Mihai Petre.

Florin Călinescu s-a declarat şi el cucerit de prestaţia lui Lili Sandu: „Ai dezlănțuit canibalul din mine, apoi au intrat băieţii şi…”. Cei doi au primit un total de 30 de puncte.

Nicolai Curnic și Anca Serea nu au evoluat însă în această ediție. Anca nu a putut dansa din cauza unei accidentări grave la genunchi, așa că șansa ei stă în săptămâna următoare. Dacă se reface, are dreptul de a reveni în concurs.

În această ediție, doar o pereche a plecat din show, nu două precum săptămâna anterioară. Cei care au strâns cele mai puține puncte de la juriu, combinate cu voturile telespectatorilor, au fost puși în fața eliminării. Joseph Hadad a fost eliminat de la „Uite cine dansează”, alături de partenera lui.

„Uite cine dansează” este un show lansat în această primăvară, care aduce pe aceași scenă 12 vedete din showbiz-ul românesc, care vor dansa împreună cu 12 dansatori profesioniști. Premiul pus în joc de Pro TV este un cec în valoare de 100.000 de euro, iar perechea câștigătoare va dona banii organizației Hope & Homes for Children.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente