(video) Test Drive: Mercedes-Benz E-Class Coupe

Autor: Constantin Mihalachi
Și din nou a trebuit să zburăm în Barcelona! De această dată am mers în acest oraș superb pentru primul test drive internațional pentru AutoBlog.MD cu un model Mercedes-Benz. Am testat noul Mercedes-Benz E-Class Coupe, versiunea cu două uși a lui E-Class care promite mai mult spațiu interior, tehnologii de ultimă oră și motoare eficiente. Haideți să-l cunoaștem mai bine!

[pro_ad_display_adzone id=”20701″]

Vă invit să aflați care sunt costurile de cumpărare și asigurare pentru Mercedess-Benz E-Coupe. În Moldova prețul unui asemenea model pornește de la 46.840 de euro pentru versiunea E220d, în timp ce topul de gamă E400 4MATIC începe de la 61.0000 euro. Noi însă vom face calculele pentru varianta E220d 4MATIC care în țara noastră are un preț de pornire de 49.000 euro.  

Dacă decideți să procurați maşina în rate, vă recomandăm programul de finanţare oferit de Raiffeisen Leasing cu doar 6.7% dobîndă anual. Astfel, cu un avans de 40 la sută, va trebui să achitați din start 19.600 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiţi câte 1.312 euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 784 lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 1.960 de euro în primul an.

Ar putea să-ți mai placă

Galerie Foto

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/