(doc) Oficial! Președintele Igor Dodon a semnat decretul de demitere a ministrului Grama

IMG_3038-1140×760

Igor Dodon a anunțat că a semnat decretul de demisie a ministrului Agriculturii, asta după ce Eduard Grama a fost învinuit pentru corupere pasivă.

„Aștept ca în timpul apropiat să se mai producă astfel de inițiative. În Guvern există încă destul de mulți demnitari corupți. Voi semna demisia oricărui membru al Guvernului Filip. În functie trebuie sa fie promovați oameni tehnocrați, adevarați profesioniști, nu selectați pe criterii politice. Sunt gata se semnez în fiecare zi decrete de demisie a demnitarilor din această guvernare”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Instanța de judecată a emis mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile pe numele lui Eduard Grama. Ministrul Agriculturii a fost reținut miercuri într-un dosar de corupție, asta după ce ofițerii CNA, dar și procurorii Anticorupție au făcut percheziții acasă și în biroul acestuia.

Eduard Grama este bănuit că ar fi primit sume de bani care nu i se cuvin pentru a întreprinde acțiuni prin care 9,9 hectare ale Colegiului Naţional de Viticultură şi Vinificaţie din Chișinău să treacă în posesia unui agent economic din Stăuceni.

17361647_1821522297873767_8983496680603499957_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente