Statistică de weekend. Iată care au fost încălcările cel mai des comise de şoferii moldoveni

Chiar şi după ce autorităţile au mărit valoarea unităţii convenţionale, cea în care se calculează amenzile, se pare că acest lucru nu îi deranjează prea mult pe unii conducători din Republica Moldova. Doar în ultimele trei zile sute de şoferi au fost depistaţi cum încalcă legea.

FOTO: unimedia.info

Vezi toate amenzile noi: Începând de mâine, şoferii care încalcă legea vor fi amendaţi cu până la 25.000 de lei!

Inspectoratul Naţional de Patrulare aduce la cunoştinţă o scurtă statistică a abaterilor înregistrate în zilele de odihnă care au trecut. Astfel, au fost înregistrate de poliţişti pe întreg teritoriul ţării peste 2.000 de abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere.

În topul încălcărilor, dar şi cele mai frecvente au fost: depăşirea limitei de viteză de către 248 de şoferi, iar alţi 44 s-au urcat la volan în stare de ebrietate!

Totodată, printre șoferii care au încălcat regulile de circulație sunt și cei care nu au respectat indicatoarelor de semnalizare rutieră, șoferii care conduceau automobilul fără să folosească centura de siguranță și cei care circulau cu geamurile umbrite.

Inspectoratul Național de Patrulare atenționează că orice încălcare săvârșită duce la diferite consecințe, inclusiv şi la amenzi usturătoare.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/