Şeful Audi a anunţat data fixă a premierei noului sedan premium A8

Recent nemţii de la Audi au organizat Conferinţa de presă anuală, acolo unde reprezentanţi ai conducerii companiei au răspuns la întrebările jurnaliştilor.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment, şeful Audi AG Rupert Stadler a anunţat că noua generaţie Audi A8 va fi prezentată în premieră la primul summit Audi, la 11 iulie 2017, în Barcelona.

FOTO: audi.ru

Noua generaţie Audi A8 va fi unul din cele 5 modele cheie pe care marca germană are de gând să le reînnoiască până la mijlocul anului 2018.

Cât priveşte noul Audi A8, Rupert Stadler a spus printre altele ce inovaţii va avea sedanul de top.

“În noua generaţie a modelului Audi A8 clienţii vor putea pentru prima dată să folosească funcţii automatizate de condus de o a treia generaţie, în condiţiile unor ambuteiaje şi până la viteze de 60 km/h. Nu toate funcţiile pe care le poate oferi autopilotul şi care au fost pregătite pentru acest automobil vor fi disponibile instant. Acestea vor fi realizate şi implementate doar atunci când autorităţile vor rezolva toate conflictele din legislaţie, cele care vizează anume maşinile cu autopilot”.

Despre noul A8 a povestit câte ceva şi designerul-şef al mărcii Marc Lichte. Într-un interviu pentru L’argus, expertul a declarat că modelul va primi o grilă impunătoare a radiatorului cu o formă hexagonală (una octagonală se poate observa pe maşinile de teren).

FOTO: motofilm.pl

Înălţimea vizuală pe care o va crea grila radiatorului va mai fi compensată şi de elementele orizontale din blocurile optice, dar şi cele de pe bara de protecţie frontală. De asemenea, noul A8 se va deosebi de alte modele printr-un număr sporit de elemente cromate.

FOTO: xtomi.blogspot.md

Noul Audi A8 va fi construit cel mai probabil pe baza platformei modulare MLB Evo, cea care stă în prezent pe noul Audi Q7 şi Audi A4. Datorită acestei soluţii maşina va deveni mult mai uşoară decât generaţia anterioară.

Maşina va fi prezentată publicului larg toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt.

FOTO: caranddriver.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/