Selena Gomez a mărturisit că a fost dependentă de Instagram

selena-gomez-showcases-models-the-new-adidas-neo-collection

Starul pop Selena Gomez a mărturisit că și-a anulat turneul mondial anul trecut și a recurs la serviciile unui terapeut, deoarece suferea de depresie, anxietate și respect de sine scăzut, relatează Agerpres.

Gomez, 24 de ani, al cărui cont de Instagram este urmărit de 113 milioane de persoane, a declarat, într-un interviu publicat joi, că s-a speriat de obsesia ei pentru social media și și-a dezinstalat aplicația Instagram de pe telefon.

„De îndată ce am devenit persoana cea mai urmărită pe Instagram, m-am cam speriat. A devenit ceva ce mă consuma foarte tare.(…) Am fost dependentă,”, a declarat Gomez pentru revista Vogue, într-un editorial pentru ediția din luna aprilie.

Fosta stea de la Disney Channel a ținut prima pagină a ziarelor în luna august a anului trecut, atunci când a renunțat brusc la turneul său „Revival”, mărturisind că are nevoie de o pauză pentru a-și trata atacurile de panică și depresia.

Selena a declarat pentru Vogue că ulterior a urmat un program de tratament timp de trei luni.

„Respectul față de mine însămi era la pământ. Am fost deprimată, anxioasă și am început să am atacuri de panică înainte de a ajunge pe scenă sau imediat după ieșirea de pe scenă. Practic am simțit că nu eram suficient de bună, că nu eram capabilă. Am simțit că nu le dădeam fanilor nimic și că ei văd asta, ceea ce cred că era complet denaturat”, a povestit ea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente