Şeful acestei companii auto are o aplicaţie pe telefon prin care vede unde se află orice maşină

În telefonul său personal este instalată o aplicaţie prin care poate urmări unde se află pe planetă fiecare maşină produsă de compania sa. Dezvăluirea a fost făcută de însuşi Christian von Koenigsegg pentru CarBuzz la Salonul Auto de la Geneva.

FOTO: motoringbox.com

Acces la această aplicaţie mobilă are doar Koenigsegg. Aceasta funcţionează pe baza dispozitivelor GPS instalate în fiecare super maşină produsă de marcă. Şeful companiei suedeze a presupus că în mod teoretic în automobile ar putea fi instalate şi mici camere de supraveghere pentru a-i urmări pe proprietari, însă acest lucru “ar fi teribil”.

CarBuzz scrie că posibilitatea de a urmări locaţia supercarurilor Christian von Koenigsegg o foloseşte cu scopul de a avea mereu o legătură cu clienţii. El de asemenea îi cunoaşte în parte pe fiecare proprietar al vreunei maşini şi astfel doreşte să menţină un statut de club a celor care cumpără maşinile mărcii.

FOTO: hgmsites.net

O altă idee a lui Christian von Koenigsegg care a devenit realitate este aplicaţia Koenigsegg Owners App. Cu ajutorul acesteia proprietarii supercarurilor pot descărca de pe internet actualizări pentru automobile, să înregistreze şi să-şi distribuie rezultatele de pe circuite, etc.

Printre altele, amintim că în 2015 compania suedeză a prezentat sistemul Autoskin, care îi permite proprietarului să controleze de la distanţă elemente ale caroseriei maşinii. Mecanisme hidraulice pot deschide o uşă sau alta în mod individual, capacul portbagajului, dar şi cel care stă deasupra motorului. Cei de la Koenigsegg au spus că această funcţie poate fi utilă, de exemplu, în timpul spălării maşinii.

Iar în anul 2016 Koenigsegg a povestit că poate controla şi schimba de la distanţă setările amortizoarelor adaptive Öhlins, indiferent unde se află automobilul pe planetă. De exemplu, dacă specialiştii firmei vor vedea că maşina este folosită pe un circuit de curse, atunci inginerii vor putea seta amortizoarele pentru a fi înregistrate rezultate mai bune, fără nevoia unui contact direct cu piesele supercarurilor.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/