(GALERIE FOTO) Un fotograf român a uimit SUA: Oamenii străzii ajutaţi să vadă cum ar fi arătat dacă destinul le acorda o şansă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fotograful Horia Manolache vrea să schimbe mentalitatea celor care îi judecă pe oamenii străzii. Tânărul a realizat un proiect inedit, a ascultat poveştile persoanelor fără adăpost, fotografiindu-i îmbrăcaţi în hainele corespunzătoare jobului pe care şi l-ar fi dorit, dacă destinul le-ar fi acordat această şansă.

Fotograful Horia Manolache trăieşte în San Francisco, iar drumul către pasiunea sa a fost unul lung. A ales la început Facultatea de Geodezie, a dat licenţa în regie şi a urmat un master la Academia de Artă din San Francisco.

Acum este freelancer, colaborează cu publicaţii, face fotografii comerciale şi dezvoltă o serie de proiecte inedite, cum este şi cel care i-a crescut notorietatea, scrie adevarul.ro.

627x0 (1)

Imaginile surprinse de el în proiectul „Prinţ şi cerşetor” au ajuns virale pe internet şi au fost preluate de mai multe site-uri din străinătate, printre care Huffington Post.

627x0 (2)

Atunci când tânărul român a ajuns în metropola californiană, primul lucru pe care l-a observat a fost numărul crescut al populaţiei fără adăpost. Acesta a început să se întrebe ce i-a adus pe aceşti oameni aici şi cum ar fi fost viaţa lor dacă au fi avut posibilitaea să-şi urmeze visurile. Aşa au început să-I vină în minte idei care au dus la realizarea proiectului „Prinţ şi cerşetor”.627x0 (3)

După ce a surprins imagini cu persoane fără adăpost din San Francisco, fotograful român a creat o serie de diptice în care apăreau subiecţii în prezent şi imaginea lor în haine corespunzătoare jobului pe care şi l-ar fi dorit, dacă destinul le-ar fi acordat această şansă, scrie Huffington Post.

627x0 (4)

627x0 (5)

627x0 (6)

627x0 (7)

627x0 (8)

627x0 (9)

627x0


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...