(VIDEO) Transformare incredibilă: Un om fără adăpost devine de nerecunoscut după ce i s-a întâmplat o minune

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jose Antonio (55) este un fost instalator care și-a pierdut drumul în viață după ce s-a îmbolnăvit de depresie. Acesta a ajuns să trăiască pe străzi, iar în ultimii 20 de ani și-a câștigat existența găsind locuri de parcare și păzind mașinile șoferilor. Dar într-o zi, o echipă de stiliști s-a oferit să-l ajute.

Cu ocazia aniversării a trei ani de la deschidere, un salon de înfrumusețare din Palma de Mallorca s-a oferit să-i facă lui Jose Antonio o schimbare de look majoră fără costuri. În cîteva zeci de minute, bărbatul s-a transformat dintr-un om al străzii, într-un hipster cool, ba chiar a atras câteva complimente de la doamnele care au trecut pe lângă el, scrie realitatea.net.

De la aspectul murdar și neîngrijit, cu plete încurcate, barbă neglijentă și haine ponosite, Jose a devenit un domn distins, îmbrăcat după ultima modă. Nici măcar camarazii lui de pe stradă nu l-au recunoscut.

Filmarea transformării lui a devenit virală, iar o companie, care a dorit să-și păstreze anonimatul, s-a oferit să-l sprijine financiar până ce Jose Antonio își va găsi o slujbă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...