Bărbat decedat într-un incendiu la Ghidighici

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat în vârstă de 63 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu care a avut loc în seara zilei de ieri în localitatea Ghidighici din mun. Chișinău.

Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 20.20 minute. La fața locului au acționat două echipaje ale pompierilor. Ajunși salvatorii au stabilit că o încăpere este cuprinsă de flăcări, iar în interior se află cadavrul carbonizat al unui om.

Pompierii au localizat focul fără ca acesta să obțină răspândire, iar în două ore incendiul a fost lichidat complet. În urma arderii au fost afectate bunurile materiale din interiorul camerei și tavanul locuinței. În procesul de intervenție pompierii au evacuat o butelie de gaz care risca să explodeze.

Un alt incendiu în care a avut de suferit un bărbat în vârstă de 61 de ani a a avut loc într-un sector de vile din apropierea localității Bâc, municipiul Chișinău.

Persoana a primit intoxicații cu fum după ce casa acestuia a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit, reușind localizarea rapidă a incendiului, iar bărbatul a ieșit din zona de risc. La moment viața acestuia este în afara pericolului.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează oamenii să respecte strict regulile antiincendiare și să evite utilizarea focului deschis în locuințe.

De la începutul anului 2017 în Republica Moldova au avut loc 396 incendii în care au decedat 40 de persoane.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...