Elena Grițco și Dumitru Ciubașenco, aleși în funcții de vicepreședinte al „Partidului Nostru”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Partidul Nostru” condus de Renato Usatîi are doi vicepreședinți noi. Este vorba despre consilierul municipal din Bălți Elena Grițco și fostul candidat al „Partidului Nostru” la funcția de președinte al Republicii Moldova Dumitru Ciubașenco.

Cei doi au fost aleși în cadrul celui de-al V-lea Congres extraordinar al formațiunii, desfășurat astăzi la Chișinău. Tot ei vor fi și membri ai Consiliului Național al formațiunii.

Astfel, „Partidul Nostru” are în prezent cinci vice-președinți, alături de Ilian Cașu, Nicolai Țipovici și Elena Panuș.

Președintele partidului, Renato Usatîi, care nu a putut fi prezent la Congres, a luat legătura video directă cu cei adunați prin intermediul tehnologiilor moderne. În discursul său, Renato Usatîi a mulțumit tuturor celor peste 800 de delegați din toate raioanele țării prezenți la lucrările partidului, reprezentanților misiunilor diplomatice, analiștilor, reprezentanților societății civile și presei care reflectă evenimentul.

Acesta a menționat că astăzi formațiunea este una dintre cele mai temute de către regimul de guvernare, fapt ce o demonstrează multiplele dosare intentate împotriva sa, a activistului Felix Grinku, primarului de Basarabeasca, Valentin Cimpoeș, și alții. Usatîi a mai menționat că formațiunea are nevoie de un program politic nou, care va prelua toate punctele bune, dar va elabora și alte puncte în condițiile în care „viața nu stă pe loc”.

„„Partidul Nostru” este un partid pro-moldovenesc ce apreciază idealurile unui stat independent. „Partidul Nostru” consideră că obiectului primordial al întregii societăți este constituirea unui stat moldovenesc viabil, care va asigura dezvoltarea societății. Acest lucru presupune constituirea unei republici noi, în baza unei noi Constituții”, a declarat președintele formațiunii în intervenția sa.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...