Liberalii râd pe seama lui Dodon: L-a așteptat pe Putin 4 ore, umil, tăcut, precum o slugă credincioasă care își știe locul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liberalul Ion Cebanu ironizează pe seama președintelui Igor Dodon care a fost nevoit să-l aștepte aproape 4 ore pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

În context, Cebanu se întreabă dacă Republica Moldova are președinte sau curier, care de la începutul mandatului a vizitat capitala Federației Ruse pentru a doua oară.

„La noi face multă gălăgie, în anticamera lui Putin poate sta și patru ore, umil, tăcut, așa ca o slugă credincioasă care își știe locul. Republica Moldova are președinte sau curier?”, se întreabă Ion Cebanu.

Citește și: (FOTO) Dodon, umilit de Putin: A fost pus să-l aștepte 4 ore pe liderul de la Kremlin

Președintele Igor Dodon nu a mers la Moscova cu mâinile goale. Acesta a luat cu el, pentru liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, câteva sticle de vin din colecția proprie a președintelui rus, păstrate în cramele de la Cricova, doar că darul a trebuit să „aștepte” în anticameră aproape 4 ore, la fel și șeful statului moldovenesc.

Potrivit presei ruse, preşedintele Igor Dodon l-ar fi aşteptat tocmai patru ore în sala de recepţie pe liderul de la Kremlin.

Citește și: (FOTO) Dodon i-a înmânat președintelui rus câteva sticle din colecția acestuia păstrată la Cricova

Potrivit jurnaliştilor de la mk.ru, întâlnirea celor doi era preconizată pentru ora 13.00, însă a avut loc la ora 17.00, pe motiv că Putin ar fi avut şi alte întrevederi prevăzute.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...