Ilan Șor adus din nou la judecătoria Buiucani. I-a fost prelungit mandatul de arestare la domiciliu și a fost audiat un martor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ilan Șor va mai sta în arest la domiciliu încă 30 de zile. Este decizia luată de instanța de la Buiucani, la solicitarea procurorului.

Avocații lui Șor consideră decizia judecătorilor drept una ilegală și neîntemeiată și spun că o vor ataca la Curtea de Apel.

Tot la ședința de astăzi a fost audiat și un martor în aces caz. Este vorba despre un fost membru al Consiliului de Administrare a Băncii de Economii, Stanislav Budza. Potrivit procurorilor, martorul a confirmat că anume Ilan Șor a convins membrii consiliului să ia credite neperformante. De cealaltă parte, avocații susțin contrariul. Apărătorii lui Șor declară că Budza a declarat în favoarea clientului lor.

Ilan Șor este acuzat de escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari în dosarul fraudelor de la Banca de Economii. Numele lui apare și în raportul Kroll ca fiind unul din principalii beneficiari ai furtului din sistemul bancar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...