Descoperă meseria de electrician. Participă la o vizită de studiu la Școala Profesională nr. 9

electrician
Foto: Vikingi.ro

Tineri sunt invitați la o vizită de studiu la Școala Profesională nr. 9 unde vor avea posibilitatea să descopere ce înseamnă meseria de electrician. Evenimentul este organizat de proiectul Cariera Mea, care se axează pe nevoile elevilor din țară și le oferă tinerilor oportunitatea de a lua decizii bine informate privind viitorul parcurs profesional.

Vizita de studiu va avea loc pe data de 28 martie la orele 15:00. În cadrul acesteia participanții vor face un tur al instituției gazdă – Școala Profesională nr. 9. Totodată, vor discuta cu specialiștii din cadrul școlii și din domeniu.

Organizatorii promit lucruri interesante, demonstrații și discuții motivaționale, care te vor face, poate ca un „scurt circuit”, să alegi această frumoasă și captivantă meserie.

Doritorii de a participa sunt rugați să completeze formularul de înregistrare. În cadrul acestuia sunt rugați să ofere date de contact și numele și prenumele.

Vizita de studiu este coordonată de Centrul Republican pentru Copii și Tineret Artico, iar pentru a fi la curent cu toate detaliile accesați pagina evenimentului, care este actualizată de organizatori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente