Acest Brabus Stormtrooper S63 Cabriolet costă aproape 400.000 de euro

Atelierul Brabus prezintă o nouă creaţie de-a sa, un Mercedes-Benz S63 AMG Cabriolet care a fost modificat până în “măduva oaselor”. Rezultatul final a fost numit Brabus Stormtrooper S63 Cabriolet.

Vezi şi: (foto/video) Los Angeles 2016: Premieră mondială – Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Automobilul s-a ales cu un kit exterior aerodinamic din fibră de carbon, compus dintr-un splitter nou al barei de protecţie frontale, praguri laterale, un mic spoiler pe capacul portbagajului şi un difuzor cu terminaţii integrate ale eşapamentului.

În schimb, grila radiatorului şi jantele de 21 de inci sunt cromate pentru fi creat un contrast.

Vezi şi: (foto) Brabus 650 Cabrio e decapotabila în care vei dori să îţi petreci vara

Dacă culoarea caroseriei este albă, atunci pentru interior s-a ales una numită Fire Red. Toată tapiţeria este de culoare roşie Brabus fine leather şi are cusături contrastante de culoare neagră.

Vezi şi: (foto) 800 de CP sunt destui. Brabus modifică varianta pre-facelift a decapotabilei SL 65

Mai iese în evidenţă şi panoul de bord digital modificat care indică 400 de km/h pe vitezometru, asta chiar dacă viteza maximă pe care o poate dezvolta această decapotabilă este limitată la 350 km/h.

Sub capotă este instalat un propulsor V8 biturbo a cărui volum a fost mărit de la 5.5 la 6.0 litri. Puterea total generată se ridică la 850 de cai, iar cuplul maxim atinge uimitorii 1.450 Nm. Doritorii pot opta şi pentru un pachet de tuning ceva mai ieftin care creşte puterea de la 585 la 700 de CP.

Un lucru interesant pe care l-am observat la această maşină sunt informaţiile despre consumul de carburant şi emisiile de CO2. Astfel, comparativ cu alte modele din gama Brabus care dispun de peste 800 de cai sub capotă, consumul mixt poate atinge 10.4 litri la 100 de km parcurşi, iar emisiile de CO2 ajung la 244 g/km, fapt care pune modelul decapotabil la clasa A a eficienţei.

O asemenea maşină costă potrivit site-ului oficial circa 381.000 de euro!

Vezi şi: (foto) Cea mai puternică şi rapidă decapotabilă cu patru locuri din lume a fost creată de Brabus

Sursă: autoevolution

Cmentariile sunt închise