Candu comentează reținerea lui Grama: Nu contează că-i ministru sau nu, că-i PD sau nu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a comentat, prin intermediul paginii sale de pe rețeaua de socializare Facebook, reținerea ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama. Potrivit speakerului, „lupta cu corupția nu are culoare politică, nici statut social” și nu contează dacă e de la PD sau nu.

„Domnul Grama este ministru în Guvernul Republicii Moldova. Lupta cu corupția nu are culoare politică, nici statut social. Nu contează că-i ministru sau nu, că-i PD sau nu. Vreau procurorii să aducă dovezi și să meargă în instanță. Dacă dl. Grama este vinovat să răspundă, dacă nu – să i se aducă scuze. Contează dosarele să nu fie puse la murat, să fie aduse în instanță”, a scris președintele Parlamentului pe pagina sa.

Citiți și: Detalii despre reținerea ministrului Grama; Ar fi luat mită pentru a înstrăina terenuri

Este de menționat însă că Eduard Grama nu face parte din echipa guvernamentală a Partidului Democrat. Acesta a fost propus în funcția de ministru al Agriculturii în Guvernul Filip de către deputații neafiliați, aleși pe lista PLDM, care au susținut învestirea Cabinetului de miniștri. Anterior, Eduarr Grama a fost viceministru al Agriculturii, fiind propus în funcție de Partidul Liberal Democrat din Moldova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...