(foto) Cum poate transforma Mansory un simplu Mercedes V 250 d într-un oficiu mobil de lux

Nu numai Brabus poate modifica maşini Mercedes-Benz V-Class, ci şi Mansory. Începând cu versiunea V 250 d atelierul german propune ca să fie adăugată mai multă fibră de carbon.

Microbuzul poate dispune de un splitter pe bara de protecţie frontală, guri de aerisire cu lumini de zi pe bază de LED-uri integrate, corpuri ale oglinzilor retrovizoare făcute din acelaşi material uşor, un spoiler pe uşa din spate, un difuzor subţire şi terminaţii trapezoidale a eşapamentului.

Exteriorul mai este decorat de un set de jante frumoase care măsoară 19 inci.

Vezi şi: (video) Noul Brabus Business Lounge este pentru persoanele care au un stil de viaţă diferit

În habitaclu pe client îl aşteaptă un adevărat apartament sau oficiu de lux. Dintr-o maşină cu opt locuri aceasta s-a transformat în una cu şase locuri şi decorată cu inserţii din lemn, piele de calitate superioară şi Alcantara.

Două fotolii sunt amplasate în spate şi acestea sunt despărţite de un tunel central în care este integrat un fridiger. Scaunele mai pot oferi sesiuni de masaj pasagerilor, iar mai multe funcţii, inclusiv şi cele ale sistemului multimedia, sunt controlate cu ajutorul unui ecran tactil.

Panoul de bord al maşinii nu a fost arătat în imagini, însă Mansory spune că acolo vor exista inserţii din carbon şi piele, aluminiu pe pedale şi un volan sport cu padele de comutare a treptelor transmisiei.

Nu în ultimul rând, Mansory se oferă să sporească puţin performanţele maşinii. Puterea motorului diesel cu patru cilindri de pe 250 d poate creşte cu 52 de cai, până la 252 CP şi 550 Nm. Viteza maximă de asemenea a crescut cu 11 km/h, până la 210 km/h.

Acest proiect de tuning a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Vezi şi: (video) Mansory ne arată cum se modifică maşinile. Iată ce a făcut din noul Porsche Panamera

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/