Doi oameni au murit în maşina lor, acoperită complet de zăpadă, în regiunea Quebecului. Unul dintre ei a sunat la serviciile de urgenţă în cursul nopţii de marţi spre miercuri, declanşând o operaţiune de căutare fără succes. Alţi doi oameni au murit în accidente rutiere, iar un bărbat de 58 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un vehicul de dezăpezire, relatează news.ro.

Pe şoseaua care leagă Toronto de Montreal, în apropiere de Kingston, un tronson de 16 kilometri era închis, la 24 de ore după un accident în lanţ, în care a murit un şofer.

Alte 30 de persoane, membri ai echipelor de intervenţie în situaţii de urgenţă, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au intrat în contact cu acidul fluorhidric scurs dintr-o cisternă implicată în accident.

După ce mii de zboruri au fost anulate marţi în Statele Unite şi Canada, situaţia era în continuare haotică pe aeroporturile canadiene miercuri după-amiază.

Şcolile din zonele afectate au fost închise, iar la Quebec şi în jurul oraşului, aproape 70.000 de locuinţe au rămas fără curent electric.
viewscnt