9 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 16 martie

events1
Foto: Camila Cordeiro

Primăvara câte un pic începe să-și intre în drepturi, iar evenimentele să se înmulțească. Iată lista noastră de recomandări pentru joi, 16 martie 2017.

#1. Proiecția Filmului Flutulus

Filmul relatează povestea unui cuplu aflat în dilemă, neîncrezător în fața unei noi Vieți, ce se refugiază în căutarea unui răspuns. „Flutulus” este un film de scurt metraj, de 30 de minute, în regia lui Igor Sadovski, cu participarea actorilor Dana Ciobanu din Chişinău şi Oliver Toderiţă din Bucureşti. La ora 18:00, la Odeon, detalii în eveniment.

#2. Free Movie Night with Tony

Un film documentar despre mâncare. La American Language Center Buiucani, la ora 18:00, detalii pe Facebook.

#3. Ziua ușilor deschise în Step it Academy, 16 martie, ora 18:00

Se invită toți doritorii la Ziua Ușilor Deschise în STEP IT Academy Moldova în data de 16 martie, ora 18:00!

Veți avea posibilitatea să pătrundeți în lumea uimitoare de programare, design, securitate cibernetică și tehnologii de rețea, veți afla cum să deveniți un IT-profesionist și care sunt perspectivele de realizare profesională. Detalii în eveniment

#4. Chisinau Toastmasters Club’s Meeting

La ora 18:00, la Biblioteca Hasdeu, detalii pe Facebook.

#5. Spectacol-lectură „Entuziaștii” de Inna Cebotari

Pe data de 16 martie Centrul de Proiecte Culturale AZART împlinește oficial 2 ani de activitate. Cu această ocazie se gândesc să organizeze o petrecere cu mult vin și plăcinte dar pentru că totuși sunt un centrul cultural s-a decis să ne întoarcem la rădăcini și să sărbătorim așa cum o făceam la începuturi, cu spectacole lectură, discuţii şi ceai după

Faceți cunoștință: „Entuziaștii”, Comedie, autor: Inna Cebotari. Piesă scrisă la 28 iulie, 2016 în cadrul rezidenței „Drama 5″ (Cluj-Napoca, România). Detalii în eveniment.

#6. Stand UP Comedy

Râdem, glumim, joia aceasta cu băieții de la Stand UP Comedy. La ora 20:30, la Baker Street, detalii pe Facebook.

#7. Live concert COVER MAN MD

Joi este seara în care pe scena de la Barbar evoluează diverși artiști la ora 21:00. De data aceasta COVER MAN MD vor înflăcăra atmosfera și ne vor face să chefuim, ba chiar să dansăm! Genericul muzical variază între rock’n’roll, blues, country music și chiar raggae. detalii în eveniment.

#8. Latino Party

Începând cu 16 MARTIE 2017, REPUBLIC Discotheque&Karaoke vă invită în fiecare JOI, ora 21:00 la o seară de dans, o seară latino, o seară plină de distracție și nu în ultimul rând o seară de practice pentru toți iubitorii de dansuri în stil Latino (începători/intermediari/avansați). Detalii pe Facebook. 

#9. FRUMOASA ŞI BESTIA 3D la Cinema Patria

Belle (Emma Watson) este o tânără femeie care este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei, Maurice (Kevin Kline). În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei pentru a recunoaște inima adevarată și sufletul prințului, doar că, un vânător pe nume Gaston (Luke Evans) este hotărât să o aibă pe Belle pentru el însuși și să vâneze bestia cu orice preț. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente