Hackeri din Turcia pro-Erdogan au spart conturile de Twitter ale Amnesty International şi Unicef SUA: Ce mesaj au transmis aceştia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai multe conturi de Twitter, printre care Amnesty International şi Unicef SUA, au fost sparte, miercuri, de hackeri care pretind a susţine guvernul turc, scrie BBC.

Hackerii pro-Erdogan au trimis mesaje de pe conturile mai multor instituţii şi persoane publice, în care îi cataloghează ca fiind nazişti pe olandezi şi pe germani, potrivit BBC.

Printre conturile afectate se numără Amnesty International, Unicef, ministere din Franţa şi contul politicianului Alain Juppe.

Până la această oră nici Amnesty International şi nici Unicef USA nu au comentat pe baza acestui subiect.95156979-capture

c68cmlgwwaean81

Luni seară, Recep Tayyip Erdogan a acuzat-o pe Angela Merkel de susţinerea „teroriştilor”, avertizând că va da Olanda în judecată la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului, replica Berlinului fiind că nu acceptă „provocările” şi catalogând declaraţiile drept „aberante”.

„Doamnă Merkel, de ce ascundeţi terorişti în ţara dumneavoastră? De ce nu luaţi măsuri?”, a declarat Recep Tayyip Erdogan într-un interviu acordat presei turce, acuzând Berlinul că ar fi ignorat 4.500 de dosare ale unor presupuşi terorişti transmise de Ankara.

„Doamnă Merkel, susţineţi terorişti?”, a adăugat Erdogan. „Germania oferă în mod crud susţinere terorismului”, a subliniat Erdogan.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...