Se cere majorarea tarifelor la electricitate și căldură: ANRE organizează dezbateri publice

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru vineri, 17 martie, convocarea unei ședințe publice la care vor fi examinate cererile de majorare a tarifelor la energia electrică și termică.

În cadrul ședinței se va analiza solicitarea Î.C.S. „RED Union-Fenosa” S.A. de ajustare a tarifelor reglementate pentru activitatea de distribuție a energiei electrice pentru anul 2017 și solicitarea Î.C.S. „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” SRL de ajustare a prețurilor reglementate pentru activitatea de furnizare a energiei electrice pentru anul 2017.

De asemenea, se va analiza solicitarea S.A. „TermoElectrica” privind ajustarea tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor pentru anul 2017 și solicitarea S.A. „RED-Nord” privind ajustarea tarifelor reglementate la serviciile de distribuție a energiei electrice pentru anul 2017.

Totodată, dezbaterilor va fi supusă și solicitarea S.A. „RED Nord-Vest” de ajustare a tarifelor reglementate pentru activitatea de distribuție a energiei electrice pentru anul 2017 și solicitarea S.A. „Furnizarea Energiei Electrice NORD” de ajustare a prețurilor reglementate pentru activitatea de furnizare a energiei pentru anul 2017.

În cadrul ședinței va fi analizată și solicitarea S.A. „CET-Nord” privind ajustarea prețului pentru producerea energiei electrice și a energiei termice livrată consumatorilor în anul 2017.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...