(video) Mansory ne arată cum se modifică maşinile. Iată ce a făcut din noul Porsche Panamera

Cei care lucrează la atelierul Mansory ştiu să uimească de fiecare dată prin proiectele lor. Şi la Salonul Auto de la Geneva, care îşi închide uşile la 19 martie, au adus câteva maşini care merită toată atenţia.

Până atunci vrem să vi le arătăm pe toate şi să începem cu prima – Porsche Panamera.

Din păcate în acest an am putut ajunge doar la standul unui atelier de tuning – TechArt şi de acolo am făcut un reportaj video: GENEVA 2017: Reportaj video de la standul TechArt

Dacă aceştia din urmă au modificat noua generaţie Porsche Panamera, oferindu-i nişte forme frumoase şi făcute cu acurateţe, atunci cei de la Mansory au mers mai departe.

Caroseria automobilului a fost vopsită în culoarea cromată Candy Red şi are pe alocuri accente de culoare galbenă. Acestea împreună se asortează de minune cu numeroasele elemente din fibră de carbon. Pe aripi, bosaje şi bare de protecţie au apărut guri de aerisire suplimentare care contribuie la aerodinamica maşinii.

De asemenea, Porsche Panamera by Mansory a primit o suspensie modificată pentru a fi micşorată garda la sol şi un set de jante exclusive care măsoară 22 de inci.

Cu părere de rău Mansory nu a anunţat ce versiune Panamera a modificat, însă spune că sub capotă au mai fost adăugaţi alţi 35 de cai putere şi 40 Nm. Puterea a crescut datorită modificării unităţii de control electronic, instalării unor filtre de aer sport şi a unui eşapament nou.

Şi la interior s-au înregistrat careva modificări. Proprietarii se vor bucura de o tapiţerie premium, inserţii din carbon, covoraşe de firmă, cusături contrastante şi logouri Mansory.

Sursă imagini: GTspirit

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/