Ghimpu către socialiștii din CMC: Referendum va fi, dar pentru demiterea lui Dodon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Referendum va fi, dar pentru demiterea lui Dodon”. Așa a comentat liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, inițiativa socilaiștilor din cadrul Consiliului Municipal Chișinău de inițiere a unui referendum local privind demiterea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al capitalei.

Liderul liberalilor nu a dorit să comenteze pe larg inițiativa socialiștilor. În schimb, edilul capitalei a declarat ieri că referendumului privind demiterea sa nu este nimic altceva decât o acțiune politică, care va genera pierdere de timp.

Mai mult, acesta declară că inițiativa PSRM din Consiliul Municipal Chișinău nu are nicio valoare pentru el, declarându-se „inum” la astfel de acțiuni.

La un an după inițiativa inițierii unui referendum local privind demiterea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al capitalei, socialiștii revin cu o nouă inițiativă în acest sens. Potrivit consilierului municipal socialist, pachetul a fost reactualizat, iar în cel mai scurt timp va fi convocat un grup de inițiativă în acest sens.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...