Actualitate

Răspunsul lui Dorin Chirtoacă referitor la referendumul de demitere

Dorin Chirtoacă a declarat că sunt niște idei lipsite de substanță, lansate de socialiști.

„Eu sunt la al treilea mandat și, pentru mine, ele nu reprezintă absolut nici o valoare și se lipesc exact cum se lipește nuca de perete. Mai mult decât atât, vreau să aduc la cunoștință, că de la alegerile locale din 2015, au trecut aproape 2 ani de zile și este cazul ca și ei să vină cu un raport de activitate, așa cum fac eu, dar nu să bată apa în piuă constant cu privire la referendum”, a precizat Primarul.

Totodată, Dorin Chirtoacă a menționat că, împreună cu echipa, „de bine – de rău a asigurat funcționalitatea orașului, o activitate stabilă a serviciilor, ceea ce nu era așa până în 2007”.

„Pe lângă aceasta, am asigurat și o dezvoltare a Chișinăului, pe unde mai bine, pe unde mai rău, dar s-a făcut în condițiile în care le avem. Am să punctez ce-am reușit în doi ani de zile: avem scara de la Valea Morilor – reabilitată, 40 de troleibuze asamblate, inclusiv 5 fără fir; la spitalul Sfînta Treime avem un utilaj de 5 milioane euro, strada Tudor Strișcă – reabilitată, inelul interior – finalizat: Miorița, Grenoble și Grădina Botanica, în suburbii – circa 50 mil lei investite, Teatrul municipal Satiricus, locuri de parcare și curții de blocuri amenajate; Scuarul Academiei, iluminatul spre Aeroport; trei grădinițe recuperate și mai multe grupe pentru copii deschise, iar 2 reparate capital. Vorbim de ultimii doi ani”, a enumerat Chirtoacă.

Primarul a enumerat și cinci proiecte europene „Drumuri, transport, managementul european al deșeurilor, reabilitarea completă, practic, a rețelei de apă și eficiența energetică, termoizolarea clădirilor. Iată un minim raport. Dar ei cu ce vin în fața poporului, în afară de populism?!”, a conchis Primarul. 

Tribuna.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *