(video) Volkswagen anunţă un Performance Package pentru Golf R facelift

Compania Volkswagen a pregătit un pachet sport numit Performance pentru modelul recent actualizat Golf R.

Una dintre cele mai importante noutăţi este un sistem de evacuare a gazelor de eşapament, făcut din titan de către compania Akrapovic.

https://youtu.be/0C1M794znh8

Hatchback-ul sport a primit noi elemente aerodinamice, printre care nişte canale suplimentare speciale de aerisire în bara de protecţie frontală şi praguri, un difuzor şi un eleron. Acesta din urmă asigură o forţă de apăsare suplimentară la viteze mari, cu 20 de kilograme.

În acelaşi timp, datorită noului metal folosit în construcţia eşapamentului, greutatea maşinii a fost redusă cu şapte kilograme.

Mai mult, Golf R cu Performance Package va avea mecanisme de frânare mai performante cu discuri care măsoară 432 mm, un regim de condus “Race”, o suspensie şi o servodirecţie resetată.

Printre dotările opţionale se numără jante de 19 inci şi inserţii din carbon în habitaclu.

Sub capotă nu s-au făcut modificări. Rămâne acelaşi propulsor turbo de 2.0 litri cu 310 CP, care permite o accelerare până la 100 de km/h în 4.6 secunde. Cu pachetul Performance a fost mutat limitatorul de viteză de la 250 la 267 km/h.

Preţul unui Golf R cu pachet Performance este necunoscut, însă un Golf R obişnuit costă în Germania de la 43.000 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/