(foto) Maison RAQUETTE și colecția de Primăvară / Vară ’17: Volum, volane feminine și look-uri beach to bar

20

Maison RAQUETTE ne introduce în Primăvara / Vara 2017 în mood-ul sexy pirate, cu look-uri beach to bar și detalii jucăușe. Într-un sezon dominat de siluete oversize, Raquette readuce în prim plan talia marcată, cu centuri și cordoane ce se înfășoară în cele mai creative moduri.

Mătasea delicată și volanele ultra-feminine se revarsă în siluete fluide și diafane, uneori cu volume exagerate. Clasicul poplin iese din zona de confort și se prezintă acum sub forma unor bustiere, kimonouri, pantaloni scurți și lungi și chiar corsete reinterpretate.

Bluzele cu mâneci voluminoase purtate cu pantaloni palazzo, salopetele cu umeri dezgoliți și rochiile midi de un romantism contemporan migrează către eveningwear, în outfit-uri experimentale și de impact.

Siluetele fluide, detaliile lace-up și mânecile statement inspirate de personajele lui Jules Verne rescriu povestea Piraților din Caraibe dintr-o perspectivă contemporană, pe fundalul căreia se conturează discret imaginea noii muze a verii.

Colecția este disponibilă la Maison Raquette (Chișinău), Molecule F și Victoria 46 (București) și Victoria Gallery (Constanța).

 

2

29

28

27

26

25

24

22

21

19

17

16

14

13

12

11

10

9

7

6

5

4

3

1

 

Pentru mai multe detalii accesați:

Photo Credit: Banana Editorials

Website: www.maisonraquette.com

Facebook: www.facebook.com/maisonraquette

Instagram: www.instagram.com/maisonraquette

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente