Șeful SIS, internat de urgență în spital

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Șeful Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Mihai Balan, care se afla la volanului BMW-ului, implicat ieri într-un accident rutier la o intersecție din capitală, a fost internat în spital.

Balan a declarat că instituția pe care o conduce nu a tăinuit accidentul rutier în care acesta a fost implicat. Șeful SIS precizează că el se afla la volanul BMW-ului, pe drumul cu prioritate, și că mergea cu viteză regulamentară, iar după accident nu a plecat de la locul faptei, ci a ajuns la spitalul SIS, pentru investigații, acolo unde încă este internat, conform ZdG.

BMW-ul SIS în care s-ar fi aflat și șeful SIS, Mihai Balan, a fost implicat într-un accident rutier, care s-a produs luni dimineață la interecția străzilor Vlaicu Pârcălab și A. Sciusev din capitală. Instituția însă nu a informat opinia publică despre accident, iar șoferița care conducea cealaltă mașină susține că accidentul a fost unul „ciudat” din mai multe puncte de vedere și că cei doi bărbați din BMW au părăsit locul accidentului, pe furiș, fără a se prezenta.

Șoferița automobilului de model Opel Corsa are însă o altă variantă asupra producerii accidentului. „BMW-ul mergea pe str. Sciusev, cu viteză foarte mare. Eu mă ridicam la deal, pe str. Pârcălab, nu aveam viteză mare. M-am uitat în stânga. Am văzut mașina de departe, dar știu că prin oraș se merge cu 50-60 de km pe oră, credeam că am să trec intersecția. Dar, cum el avea viteză mare, eu cum am frânat, dar el având viteză mare, l-am lovit dintr-o parte”, povestește șoferița, pentru ZdG.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...