Șeful SIS implicat într-un accident rutier: A părăsit locul accidentului, pe furiș

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

BMW-ul Serviciului de Informații și Securitate (SIS) în care s-ar fi aflat și șeful SIS, Mihai Balan, a fost implicat într-un accident rutier, produs luni dimineață la intersecția străzilor Vlaicu Pârcălab și A. Sciusev din Capitală, informează Ziarul de Gardă.

Instituția însă nu a informat opinia publică despre accident, iar șoferița care conducea cealaltă mașină susține că accidentul a fost unul „ciudat” din mai multe puncte de vedere și că cei doi bărbați din BMW au părăsit locul accidentului, pe furiș, fără a se prezenta.

Mariana, persoana care se afla la volanul mașinii Opel Corsa a declarat pentru sursa citată că după accident, din BMW au coborât două persoane „un tânăr și un bărbat mai în vârstă, sur la cap, care era în calitate de pasager. După accident, ei au plecat. S-au făcut nevăzuți prin mulțime că noi nici nu am observat…”, relatează tânăra. Am întrebat-o pe aceasta dacă persoana la care face referire este șeful SIS, Mihai Balan, însă aceasta ne-a informat că nu cunoaște cum arată acesta.

„Am fost apoi la Dispensarul Narcologic, am dat analize, apoi am fost la poliție. La poliție l-am văzut din nou pe bărbatul ăsta, în vârstă, care era în mașină. Vorbea liniștit și le-a zis polițiștilor că, „dacă ceva, ne sunăm”. Eu când am dat mărturii, el a intrat în cabinet și parcă așa trebuia să fie, nu mă cunoaște, nimic. Dar, după ce el a plecat de la accident, a venit alt băiat care a urcat în mașină. S-a încuiat în mașină și a stat. Peste vreo jumătate de oră a venit cu totul alți băieți, au luat mașina. Evacuatorul a venit. Polițiștii stăteau pe lângă mașină. După accident, de mașina BMW-ului nici nu s-au apropiat. Doar la mine. Da, accidentul mi s-a părut ciudat. I-am întrebat pe polițiști, de ce ei au părăsit locul accidentului. Că ei nu au dreptul. Ei nici măcar nu au venit să vadă ce e cu noi, dacă suntem vii sau morți. Eu am chemat salvarea, am chemat poliția. La mine în mașină erau niște rude, care erau înscrise la spital…”, relatează tânăra pentru ZdG.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...