Unite: Abonamente noi cu trafic Internet mobil nelimitat, modem 4G cu Wi-Fi cadou și Multiscreen Go gratuit

1820×720

Primăvara vine cu noi surprize pentru tine. Pentru că iubești să fii mereu online, profită de noile abonamente de Internet Mobil de la Unite, cu cel mai mult trafic Internet mobil inclus. Tot ce iubești mai mult în comunicare acum e fără limite. Alege abonamentul Internet Nelimitat până pe 31 mai și bucură-te de 50 GB incluși în pachet, trafic Internet nelimitat extra-pachet și modem 4G cu Wi-Fi cadou la conectare, toate la doar 200 lei lunar.

Savurează din plin tot ce îți place cu adevărat pe Internet. Descarcă fișiere de mari dimensiuni, încarcă poze pe rețele de socializare, comunică la nesfârșit și fii mereu online pentru că la Unite ai cel mai mult trafic Internet mobil inclus în pachet. În plus, cu noile abonamente Internet Nelimitat primești la conectare, serviciul Multiscreen Go gratuit pînâ la 3 luni, ca să te bucuri de vizionarea filmelor și emisiunilor TV preferate, direct din smartphone-ul și tableta ta oricând și oriunde te-ai afla.

Avantajele nu se termină aici. Unite este cel mai generos operator și de aceea la conectarea oricărui abonament de Internet Nelimitat poți alege să primești cadou: un modem 3G sau 4G cu Wi-Fi, în funcție de pachetul ales sau opțiunea nopți nelimitate (între orele 00:00 – 06:59) pentru a naviga pe net la viteza maximă, de până la 175 Mbps.

Mai mult decât atât, la Unite te bucuri și de un program de loialitate unic, care se aplică după 6 luni de aflare în rețea. Astfel, primești bonus de fidelitate, trafic Internet mobil gratuit până la 30 GB lunar, în dependență de abonamentul ales.

Unite este OPERATORUL NUMĂRUL UNU de Internet mobil, după traficul generat de către abonați.

Detalii 200 200

www.unite.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente