(doc) Acestea sunt proiectele câștigătoare din cadrul Programului de Granturi 2017, organizat de MTS

tineri

Ministerul Tineretului și Sportului a publicat lista organizațiilor câștigătoare din cadrul Programului de Granturi 2017. Program anual care are ca scop crearea oportunităţilor de participare şi dezvoltare multilaterală a tinerilor în vederea participării active a acestora în viaţa economică, socială şi culturală a ţării, în același timp consolidând cooperarea cu societatea civilă.

În acest an au fost selectate 29 de organizații care au venit cu proiecte în domenii precum promovarea voluntariatului sau educația financiară. Astfel, organizațiile câștigătoare vor semna contracte de finanțare

La concurs au participat organizaţiile necomerciale de tineret din Republica Moldova care desfăşoară proiecte şi iniţiative de tineret cu impact în politica de tineret la nivel naţional şi regional.

Lista proiectelor căştigătoare, conform Procesului-verbal al Comisiei de examinare şi selectare a proiectelor câştigătoare în cadrul Programului de Granturi 2017, organizat de către Ministerul Tineretului şi Sportului, poate fi vizualizată mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente