Mergem la teatru! Repertoriul săptămânii curente la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

Poza-teatru-3-1000×563

Teatrul Național Eugene Ionesco anunţă pentru data de 17 martie, drama „Caii la fereastră’’, pentru data de 18 martie, spectacolul „Chirița în provincie’’, pentru data de 19 martie, melodrama „O istorie foarte simplă’’. Toate spectacolele se joacă la ora 18:30.

Spectacolul „Caii la fereastră” de Matei Vişniec, în regia lui Emil Gaju aduce în atenţie tema războiului care distruge omul atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic, nejustificat şi nemotivat. Războiul nu selectează victimele, el ucide fără să aleagă.

 

 

Teatrul Național Eugene Ionesco vă invită la spectacolul „Chiriţa în provincie”, în regia lui Petru Vutcărău.  După sfârșitul spectacolului veți avea ocazia să participați la o tombolă cu premii de excepție iar după ea veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.

 

 

Piesa „O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiica a unui cuplu înstărit el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic.

Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre… viitorul nepot.

 

[image_carousel images=”326018:http://diez.md/wp-content/uploads/2017/03/O-istorie-foarte-simplă-2.jpg,326019:http://diez.md/wp-content/uploads/2017/03/O-istorie-foarte-simplă-3.jpg,326020:http://diez.md/wp-content/uploads/2017/03/O-istorie-foarte-simplă-4.jpg,326017:http://diez.md/wp-content/uploads/2017/03/O-istorie-foarte-simplă-1.jpg,” ][/image_carousel]

 

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente