Autoritățile moldovene au împiedicat accesul a 18 cetăţeni străini în țară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un număr de 18 cetăţeni străini, dar și 66 de mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova, în perioada săptămânii trecute.

În perioada 6 – 12 martie, la „frontiera verde” și în punctele de trecere, polițiștii de frontieră au notificat 82 de evenimente, cu documentarea a 95 de persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova.

Au fost înregistrate două tentive de trecere ilegală a frontierei de stat, în timp ce 38 de persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, iar trei persoane au prezentat documente false și falsificate.

De asemenea, au fost depistate 14 încălcări a regulilor de transportare a pasagerilor, iar 17 cetăţeni străini au încălcat regimul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova;

În decursul săptămânii precedente, 18 cetăţeni străini, dar și 66 de mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Cu referire la traversarea frontierei de stat prin punctele de trecere, în perioada vizată, fluxul persoanelor a constituit 298 583 traversări, mai puțin cu 0,81% față de prima săptămână a lunii martie, iar traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 76 061 traversări, în creștere cu 1,45%.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...