Google confirmă problemele hardware ale Google Pixel

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În ultima perioadă, tot mai mulţi utilizatori de smartphone-uri Pixel şi Pixel XL au raportat probleme legate de microfoanele dispozitivelor pe diferite forumuri online.

Plângerile enumerau o serie de sunete inexplicabile ce veneau din interiorul smartphone-urilor, mai exact în zona microfoanelor. Unii utilizatori spun că zgomotul respectiv blochează sunetul ce vine din interiorul dispozitivului, în vreme ce alţii pretind că microfonul merge bine doar atunci când funcţia video a camerei este pornită, scrie noobz.ro.

Brian Wakowski de la Google a confirmat că problema pare să aibă legătură cu o componentă hardware şi că gigantul face tot ce este necesar pentru ca defecţiunea să nu mai persiste în cazul telefoanelor recondiţionate: „Este posibil ca unele telefoane înlocuite să nu fi fost calificate corespunzător până să înţelegem problema, dar acum nu mai este vorba despre asta”, spune acesta.

Se pare că defecţiunea legată de microfoanele Google Pixel a afectat mai puţin de 1% dintre dispozitivele produse anul trecut. În plus, se pare că problema nu este chiar nouă, de vreme ce în urmă cu 4 luni de zile mai mulţi utilizatori Reddit au experimentat bug-uri asemănătoare cu noile telefoane Pixel. Unii au reuşit să rezolve problema prin înlocuirea terminalelor, dar se pare că defecţiunea a revenit.

O parte dintre utilizatori spun că au rezolvat problema microfonului prin aplicarea căldurii cu un uscător de păr, dar noi nu recomandăm recurgerea la astfel de practici.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...