Arsenal Londra, aproape de a transfera unul dintre cei mai curtați atacanți din Europa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cotidianul portughez Jornal Di Noticias, citat de presa engleză, susține că Arsenal a ajuns la un acord cu atacantul lui Porto Jackson Martinez, unul dintre cei mai curtați atacanți din Europa.

Fotbalistul columbian de 28 de ani a evoluat în meciul FC Porto-Penafiel, de vineri, 22 mai, din ultima etapă a ligii lusitane, luându-și apoi la revedere de la fani și suporteri, potrivit sursei citate.

Jackson Martinez și-a prelungit contractul anul trecut, la fel ca Nico Gaitan, dar amândoi au obținut, în contul prelungirii, o reducere a clauzei de reziliere. Astfel, golgheterul lui FC Porto are acum o clauză de 35 de milioane de euro, una considerată accesibilă de „tunari”.

Arsenal a fost interesată de Jackson Martinez și în sezonul trecut, dar atunci clauza de reziliere i s-a părut prea mare, astfel că a amânat momentul transferului. Olivier Giroud, atacantul francez al lui Arsenal, a dezvăluit la acea dată că Arsene Wenger este interesat de columbianul din atacul „dragonilor”.

„Când se vorbește de un jucător care trebuie să vină în locul tău, nu îți pică prea bine. Auzeam: Arsenal îi are pe Giroud și Welbeck, dar nu are un atacant de clasă mondială. De curând, s-a vorbit mult de Jackson Martinez. Antrenorul spunea că e bun, jucătorul spunea că vrea să vină… Am auzit despre asta înaintea meciului cu Middlesborough, ceea ce mi-a dat extra motivație. Am marcat două goluri”, declara Giroud, într-un interviu pentru L’Equipe.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...