(live text) Săptămâna femeilor continuă la Shopping MallDova! Cum se desfășoară noua ediție „Mall of Fame”

DSC_5736

Centrul comercial Shopping MallDova vine cu un cadou special pentru toate doamnele și domnișoarele – evenimentul fashion al sezonului, „Mall of Fame”. Echipa #diez se află la eveniment și va încerca să va țină la curent cu tot ce se întâmplă aici.

08.00. E timpul pentru premii! Câștigătorul marelui premiu este Adrian Ursu – un voucher de 1.000 de lei de la Milavitsa.

Și celelalte premii s-au decernat: vouchere în zona de distracții a centrului comercial Shopping MallDova.

 

DSC_5813

DSC_5814

07.57. Discuția cu designerul român s-a încheiat: Faptul că în această seară am relaționat înseamnă mult pentru mine. Mă simt onorat. Mulțumesc acestei frumoase locații care m-a încântat, și la propriu și la figurat. De fiecare dată când sunt la Chișinău, mă simt… ca acasă.

07.49. Sesiunea de întrebări adresate lui Cătălin Botezatu continuă: Dacă vă gândeați până acum ce să aruncați din garderobă în fiecare an, atunci nu e cazul să o mai faceți. Orice tendință se poate întoarce.

07.48. Sesiunea de întrebări adresate lui Cătălin Botezatu continuă: Putem să ne îmbrăcăm doar într-o culoare, numai dacă e vorba de două culori: alb și negru. Dacă e vorba de oricare altă culoare, atunci nu se aplică. Orice veți alege veți arăta ca un semafor.

07.46. Sesiunea de întrebări adresate lui Cătălin Botezatu continuă: Dress-urile se pot purta oricând. În zilele noastre, dress-urile cu plasă sunt un must-have. Ne duc și într-o zonă vulgară, dar se poartă. Dress-urile se pot purta și iarna. Dacă tu ești un trend setter, atunci trebuie să suferi. Nu se recomandă în timpul verii. Dacă vorbim despre colanții tăiați, atunci să știți că sunt demult demodați.

07.37. Și vârsta are vestimentația sa… E adevărat, dar trebuie să fiți foarte atente. Dacă nu aveți o siluetă care vă avantajează, nu trebuie să optați pentru ținute mulate. Trebuie să apelați la produse care vă conferă lejeritate în ceea ce purtați, care vă marchează gustul. În partea de jos – cât mai larg. Dacă picioarele vă permit, le puteți lăsa dezgolite de la genunchi în jos. Blugii nu vor avea moarte niciodată. Îi puteți îmbrăca mereu pentru că sunt comozi. Este cel mai popular produs din toate timpurile. Dacă vorbim despre o persoană din business, trebuie să aibă mereu o rochie neagră, un sacou cu pantaloni în garderobă. Se poartă foarte mult volănașele. Tendința pentru 2017, atât a primăverii, cât și a verii, este că se poartă feminitatea, anume prin aceste detalii, precum sunt volanele.

07.32. Când este bine să purtăm bijuterii și care sunt limitele? Dacă vorbim de politicieni: butoni, ceas și verigheta, atât. În momentul în care politicienii vor să se întâlnească cu electoratul, nu trebuie să se îmbrace foarte sofisticat. Trebuie să arate cât mai simplu, spre exemplu, blugi și cămașă. Și de data aceasta, nu trebuie să cadă în extrem și să-și pună o pereche de cizme. Orice ar fi, trebuie să-și respecte electoratul prin ținuta pe care o poartă.

07.28. Cât de stilate sunt femeile din Republica Moldova? Cătălin Botezatu: Am avut mai multe castinguri aici, în Republica Moldova. Pot spune că femeile sunt foarte frumoase. Ce ține de stil, n-am să zic prea multe. Republica Moldova este încă la o fază incipientă la acest capitol. Am văzut însă și femei care se îmbracă foarte bine. Nu e neapărat să vă îmbrăcați în branduri, contează mai degrabă atitudinea cu care purtați anumite haine. Am văzut persoane branduite din cap până în picioare și care nu au stil. Vă recomand să aveți în garderobă mereu o rochie neagră, simplă. Este obligatoriu să o aveți. Aceasta, asortată cu pantofi cu toc înalt, vă va scoate din orice impas.

07.24. Sfaturi de la Cătălin Botezatu:

# Pentru bărbați, atunci când aveți un costum, nu puneți portofelul sau telefonul în buzunar. Mai bine țineți-l în mână;

# Pentru femei, dacă este vorba despre un eveniment de seară, atunci este obligatoriu să mergeți într-o rochie lungă. O rochie scurtă ar trăda o vulgaritate. De asemenea, este necesar să fiți atente cu transparența, astfel încât să nu arătați, iarăși, acea vulgaritate.

07.18. În scenă a urcat designerul român, Cătălin Botezatu: Mi-am început cariera acum 32 de ani ca model. Am studiat ASE-ul, Dreptul, iar apoi Institutul European de Modă la Milano. Am făcut stagiatura în atelierele Versace, unde am avut ocazia și să lucrez. Fiindcă sunt un patriot, am revenit în România și am devenit primul designer al primei case de modă de după revoluție. Ulterior, mi-am creat propriul brand. Este un brand foarte cunoscut în România și nu numai. Dezvoltă îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie, accesorii pentru bărbați și femei. Suntem în peste 192 de magazine în România. Avem un magazin și la Chișinău, și poate, în curând vom avea un magazin și în acest mall. Vedeta acestui sezon este rozul, sub toate formele pe care le poate îmbrăca.

07.12. Rochii de seară

Cornelia Ștefăneț revine, de data aceasta, cu o salopetă neagră Fardi.

 

DSC_5797

Irina Cojocaru a impresionat vizitatorii într-o rochie Fardi.

 

DSC_5802

Tot de la Fardi este și rochia prezentată de Laura Jdanov.

 

DSC_5805

06.56. Business Style

Alexandru Bordea, fondatorul Andry Business și trainer, a prezentat o ținută Celio.

 

DSC_5782

Bogdan Dascăl a prezentat o ținută de Vizită.

DSC_5786

În scenă vine Alina Andriuta, trainer – poartă o ținută Odji.

 

DSC_5792

Nina Cretu a prezentat o ținută In City.

Doina Stratan a revenit pe scena evenimentului cu o ținută In City.

DSC_5795

06.52. Plus Size Style

Cristina Scarlat a defilat într-o rochie/bluză/fustă Mango și un colier Sisley.

 

DSC_5768

Marianna Petrenko revine în scenă într-o ținută compusă din trenci, bluză, două fulare și o geantă Orsay. Pantalonii sunt de la Mango.

 

DSC_5771

Aliona Triboi intră în scenă, având o ținută In City.

 

DSC_5777

06.43. Mama – fiica

Intră în scenă Ana Irina și Crina.

Ana poartă o rochie și un bolero Sisley, accesorizate cu o geantă Benetton, iar Crina poartă pantaloni, maiou și cardigan de la Benetton. La ținuta micuței își face loc și un fular Meli Melo.

 

DSC_5764

Intră în scenă Tatiana Heghea și Regina Raluca.

Tatiana poartă un costum Fardi și o bluză Odji, iar Regina Raluca poartă o rochie Primigi și un accesoriu Meli Melo.

 

DSC_5757

Intră în scenă Marianna Petrenko și Naomi.

Marianna poartă o rochie Mango, iar Naomi are întreaga ținută de la L. C. Waikiki.

 

DSC_5760

Intră în scenă Cornelia Ștefăneț și Sanda.

Cornelia poartă o geacă și fustă Fardi și un maiou Waikiki, iar Sanda are toată ținuta de la L. C. Waikiki.

 

DSC_5761

06.38. Decodăm Dress Code-uri

Black Tie, prezentat de Laura Jdanov. Laura a purtat o rochie Saxofone.

Cocktail, prezentat de Doina Stratan. Doina și-a făcut apariția într-o rochie Fardi.

 

DSC_5750

Smart Casual, prezentat de Nina Cretu. Tânăra poartă o ținută Motivi.

 

DSC_5753

06.35. Culorile anului 2017:

Greenary, prezentat de Irina Cojocaru.

 

DSC_5741

Albastru Lapis, prezentat de Felicia Sârbu.

 

DSC_5743

Pink Yarrow, prezentat de Ana Irina.

 

DSC_5745

Bej Hazelnut, prezentat de Diana Brescan.

 

DSC_5749

06.31. Să ne amintim: Premiul cel mare este un voucher de o mie de lei la Milavitsa. Alte vouchere vor fi oferite în zonele de distracție ale Shopping MallDova.

06.28. A început! Lilu, gazda evenimentului: „Este un show pentru voi, cei care vreți în fiecare zi să străluciți”.

 

DSC_5736

06.22. Cei mai de seamă oaspeți ai evenimentului sunt aici. Șampania este turnată în cupe, iar atmosfera este una specială.

 

DSC_5728

***

La această ediție, gazda evenimentului, prezentatoarea TV Lilu Ojovan, a făcut o raită prin magazinele centrului comercial în căutarea ținutelor must-have ale sezonului, pentru a oferi oaspeților evenimentului o experiență fashion de neuitat.

Invitatul special al ediției, Cătălin Botezatu, cunoscutul creator de modă din România, fashion expert și critic de modă, vine să vorbească despre reguli pentru un stil impecabil, dar și să-și împărtășească ideile și noțiunile despre ținutele care fac femeia să se simtă frumoasă și sigură pe sine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente