GENEVA 2017: Reportaj video de la standul TechArt

Atelierul TechArt şi-a sărbătorit cei 30 de ani de existenţă şi ne-a invitat la o ceaşcă de cafea chiar la standul propriu de la Salonul Auto de la Geneva. Acolo am avut ocazia să vedem cele mai noi proiecte realizate pe baza mai multor maşini din gama Porsche.

Am rămas impresionaţi de formele unui Porsche Panamera, care odată ce este personalizat de TechArt, se transformă dintr-un gran turismo elegant într-un sportcar agresiv.

Vezi mai multe detalii: (foto) Atelierul TechArt împlineşte 30 de ani de activitate şi vine la Geneva cu nişte proiecte jos pălăria

O altă maşină cu forme mult mai aerodinamice este GTstreet R. Construit pe baza lui Porsche 911 Turbo S, TechArt a reuşit să-i mărească puterea până la 720 de cai!

Atracţia standului a fost şi un Porsche 718 Cayman, vopsit într-o culoare galbenă aprinsă. O asemenea jucărie are 400 de CP “sub capotă” şi poate accelera până la 100 de km/h în mai puţin de patru secunde!

Vezi mai multe detalii: (foto) Porsche 718 Cayman şi 718 Boxster by TechArt vor putea fi văzute la Geneva

*Menţiune: Mai exact culoarea lui GrandGT nu este disponibilă în paleta Porsche

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/