Antonela Bucicov și Sabin Rufa sunt câștigătorii concursului Miss și Mister Liceul „Ion Creangă”

antonellacollage
Foto: Câștigătorii concursului Miss și Mister Ion Creangă 2017

Vineri, 10 martie, în sala de festivități a Liceului Teoretic „Ion Creangă” a avut loc ediția 2017 a concursului Miss și Mister. La concurs au participat șase concurenți.

În cadrul concursului tinerii au trebuit să se prezinte, să-și etaleze un talent, să răspundă la întrebări de cultură generală și să fie inventivi la o probă secretă (băieții au fost pe post de stiliști, iar fetele au trebuit să lege o cravată).

„Concursul Miss și Mister Liceul „Ion Creangă” tinde să scoată la iveală talentele și să evidențieze calitățile artistice ale fiecărui participant/e. Tot ce au trebuit să facă este să se distreze, iar spectatorii să-și încurajeze favoritul prin aplauze și multă-multă susținere. Concurenții au fost supuși unor probe, iar cei mai îndrăzneți au fost premiați. Muzica, dansul și ritmurile săltărețe le-au fost călăuză pe tot parcursul concursului”, spun reprezentanții Senatului elevilor Liceului Teoretic „Ion Creangă”.

„Premiul pentru mine este un șoc, eu am venit la concurs doar să particip și să văd cum este această experiență. Și totuși am venit, am văzut, am câștigat”, spune câștigătoarea concursului de Miss, Antonela Bucicov.

 

Participanții la concurs
Participanții la concurs
Membrii juriului
Membrii juriului

Câștigătorii:

Miss Ion Creangă 2017 – Antonela Bucicov

Photo Credit: Ana-Maria Batcu.
Photo Credit: Ana-Maria Batcu.

„Mă numesc Antonela și am 15 ani. Îmi place să citesc și să privesc filme. Sunt o fata visătoare, dar foarte determinată.”

Vice-Miss Ion Creangă – Maria Racoviță

 

mariaracovita

„Mă numesc Maria Racovița și sunt elevă în clasa a 10-a. Îmi place la nebunie muzica și, de altfel, să cânt. Sunt ambițioasă și încerc să găsesc motiv de a fi fericită din orice mărunțiș. Consider că doar în acest mod trăiești viața din plin.”

Miss Creativitate – Victoria Butmalai

 

butmalai

„Mă numesc Butmalai Victoria, am 16 ani, sunt o fire sensibilă, însă ambițioasă, care are scopuri cert definite în viață. Îmi cunosc bine personalitatea, astfel provocările nu îmi sunt niciodată limite.”

Miss Gingășie – Gabriela Roibu

 

gabriela

„Bună, eu sunt Gabriela și sunt eleva clasei a 7-a. Colegii și prietenii mei mă consideră bună, veselă și mereu săritoare la nevoie. Îmi place să comunic, să dorm până târziu și să citesc o carte bună. Încerc mereu să fiu o elevă și o prietenă bună. Tind mereu spre perfecțiune, cu toate că nu mereu îmi reușește. Sunt o persoană care se bucură de orice clipă fericită și care încearcă sa întrețină relațiile bune cu colegii. Deci, pot spune ca sunt o persoană pozitivă, energică, bună și mereu veselă.”

Mister Ion Creangă 2017 – Sabin Rufa

 

sabin

„Eu sunt Sabin. Eu am grupa sangvină a 4-a pozitivă, şi dispoziția încerc să mi-o mențin la fel. Într-o zi versurile au hotărât să aibă încredere în mine, şi iată că încerc să scriu poezii cât mai sincere şi potrivite. Între clasa a 2-a şi a 7-a chitara era un instrument de tortură pentru mine. Acum e un instrument de suflet. Şi vreau să cred că sunt destul de activ civic, raportând la volumul de alte activități pe care le practic.”

Mister Originalitate – Teodor Cauș

 

teodor

„Sunt un băiat pozitiv, care se bucură de orice moment petrecut cu cei dragi. Pot ridica dispoziția în cele mai grele situații, sunt cel pe care te poți baza oricând. Iubesc muzica și dansul la nebunie, ce pot sa zic, așa m-am născut, ele îmi ocupă tot timpul, dar sunt fericit pentru că le fac din plăcere. Familist și iubitor de copii, pe scurt, sunt un băiat simplu, dar în același timp deosebit, zâmbetul de pe buze nu dispare și dispoziția de asemenea.”

 

Juriul și participanții
Juriul și participanții
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente