Iarna nu se lasă dusă în România: Sezonul de schi continuă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi la munte în iarna, care tocmai a trecut sau vă este dor de o zi pe schiuri, trebuie să ştiţi că pe Valea Prahovei din România, turiştii sunt aşteptaţi şi în următoarele weekend-uri, mai ales că pârtiile sunt perfect funcţionale.

Teleschiul şi Telescaunul din Predeal, Telecabina din Sinaia şi Telescaunul din Valea Dorului aşteaptă turiştii, având în vedere că va ninge şi temperaturile vor fi între -8 şi 2 grade, scrie Mediafax.

Pârtiile de schi din Predeal şi Sinaia sunt funcţionale ca într-o zi de iarnă, iar stratul mediu de zăpadă este de 30 cm în Predeal şi 35 cm în Sinaia, Valea Dorului.

„Calitatea remarcabilă a pârtiilor, în pofida începutului de martie, ne permite încă să petrecem câteva weekend-uri la munte şi să ne bucurăm de zăpadă. Vor funcţiona Teleschiul şi Telescaunul din Predeal, de asemenea Telecabina din Sinaia şi Telescaunul din Valea Dorului”, transmit reprezentanţii SC Teleferic Prahova.

Meteorologii anunţă, pentru weekendul ce urmează, ninsori şi temperaturi între -8 si 2 grade Celsius, adică o vreme numai bună de schiat.

În Republica Moldova, de asemenea, vom avea un sfârşit de săptămână răcoros şi cu ploi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...