(foto) Cunoaște-i pe participanții concursului Miss și Mister „Liceul Ion Creangă” 2017

missmistercollage

Vineri, 10 martie, la ora 15:00, în incinta Liceului Teoretic „Ion Creangă” din Chișinău se va alege Miss și Mister „Ion Creangă”. Intrarea la eveniment costă 10 lei. Echipa #diez urmărește acest eveniment și vă arată cine sunt participanții și participantele din acest an.

„Concursul Miss și Mister „Ion Creanga” tinde să scoată la iveală talentele și să evidențieze calitățile artistice ale fiecărui participant/e. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi și să-ți încurajezi favoritul prin aplauze și multă-multă susținere. Concurenții vor fi supuși unor probe iar cei mai îndrăzneți vor fi premiați. Muzica, dansul , și ritmurile săltărețe le vor fi călăuza pe tot parcursul concursului. Organizatorii va promit o atmosferă cât mai plăcuta și o seară plină de emoții și surprize. Așteptăm toți doritorii de a petrece o seara de vineri cât mai plăcut alături de prietenii săi.” așa descriu acei de la Liceul Ion Creangă din Chișinău acest concurs de Miss și Mister.

La concurs participă 6 persoane: 2 băieți și 4 fete.

Maria Racoviță

mariaracovita

„Mă numesc Maria Racovița și sunt elevă în clasa a 10-a. Îmi place la nebunie muzica și de altfel, să cânt. Sunt ambițioasă și încerc să găsesc motiv de a fi fericită din orice mărunțiș. Consider că doar în acest mod trăiești viața din plin”

Antonela Bucicov

antonela

„Mă numesc Antonela și am 15 ani. Îmi place să citesc și să privesc filme. Sunt o fata visătoare dar foarte determinată. Voi încerca sa cuceresc juriul printr-un cântec. Sper mult sa le placă.”

Victoria Butmalai

butmalai

„Mă numesc Butmalai Victoria, am 16 ani, sunt o fire sensibilă însă ambițioasă care are scopuri cert definite în viață. Îmi cunosc bine personalitatea, astfel provocările nu îmi sunt niciodată limite.”

Gabriela Roibu

gabriela

„Bună, eu sunt Gabriela și sunt eleva  clasei 7. Colegii și prietenii mei mă consideră bună, vesela și mereu săritoare la nevoie. Îmi place să comunic, să dorm până târziu și să citesc o carte bună. Încerc mereu să fiu o elevă și o prietenă bună. Tind mereu spre perfecțiune, cu toate că nu mereu îmi reușește. Sunt o persoană care se bucură de orice clipă fericită și care încearcă sa întrețină relațiile bune cu colegii. Deci, pot spune ca sunt o persoană pozitivă, energică, bună și mereu veselă.

Teodor Cauș

teodor

„Sunt un băiat pozitiv, care se bucură de orice moment petrecut cu cei dragi, pot ridica dispoziția în cele mai grele situații, sunt cel pe care te poți baza oricând. Iubesc muzica și dansul la nebunie, ce pot sa zic, asa m-am născut, ele îmi ocupa tot timpul, dar sunt fericit pentru că le fac din plăcere. Familist și iubitor de copii, pe scurt, sunt un băiat simplu, dar în același timp deosebit, zâmbetul de pe buze nu dispare și dispoziția de asemenea”

Sabin Rufa

sabin

„Eu sunt Sabin. Eu am grupa sangvină a 4-a pozitivă, şi dispoziția încerc să mi-o mențin la fel. Într-o zi versurile au hotărât să aibă încredere în mine, şi iată că încerc să scriu poezii cât mai sincere şi potrivite. Între clasa a 2-a şi a 7-a chitara era un instrument de tortură pentru mine. Acum e un instrument de suflet. Şi vreau să cred că sunt destul de activ civic, raportând la volumul de alte activități pe care le practic.”

Eveniment organizat de Senatul elevilor Liceului Teoretic „Ion Creangă”. Detalii pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente